mr. F.P. (Phil) Klaver, LL.M.
mr. F.P. (Phil) Klaver, LL.M.Advocaat
Mr. Phil Klaver is oprichter en partner van Klaver & Janssen Advocaten. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en is advocaat sinds 1990. Phil Klaver heeft zich gespecialiseerd in ondernemingsrecht en hij heeft de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met succes afgerond. Voor meer toelichting: zie rechtsgebieden.

Phil Klaver is lid van de specialisatievereniging Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) en van de specialisatievereniging Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD).

Phil Klaver komt uit een ondernemersfamilie, hij verstaat de taal van de werkvloer en maakt de vertaalslag naar de wereld van juridische rechten en plichten. Wat moet u doen, wat kunt u laten en waarop kunt u aanspraak maken? Vanwege zijn kennis en ervaring op het gebied van insolventierecht wordt hij door de rechtbank Noord-Holland met regelmaat aangesteld als curator in faillissementen.

Phils passie is duurlopen: met voorbereiding, training en inspanning altijd op zoek naar het beste resultaat, zowel in het werk als privé.

Phil heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• Bouwrecht
• Faillissementsrecht

Deze registratie verplicht Phil elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

mr. K. (Koen) Janssen, LL.M.
mr. K. (Koen) Janssen, LL.M.Advocaat
Mr. Koen Janssen is partner van Klaver & Janssen Advocaten. Koen heeft zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam – met master arbeidsrecht – in 2011 afgerond. In hetzelfde jaar werd hij als advocaat beëdigd en trad aan bij het kantoor. Sinds 2018 is hij partner.

Koen is actief op het gebied van het Ondernemingsrecht in de ruimste zin van het woord, met een speciaal accent op het Arbeidsrecht. Voor meer toelichting: zie rechtsgebieden.

Koen Janssen heeft de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht (cum laude) afgerond. Hij is lid van de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Koen Janssen staat met name werkgevers bij, maar ook statutair bestuurders en werknemers uit het midden- en hoger management. Hij pakt de zaken proactief aan en denkt graag met u mee. U kunt bij Koen uitstekend terecht voor individueel en collectief ontslag, arbeidsongeschiktheid en re-integratie en medezeggenschap, en voor het opstellen en wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

Koen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• Arbeidsrecht
• Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht Koen elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Maike Pluister
Maike PluisterAdvocaat

Maike Pluister is in 2021 afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam en in 2022 beëdigd als advocaat. Als vervolg op haar Bachelor Rechtsgeleerdheid heeft zij haar Master Arbeidsrecht, met een accent op ondernemingsrecht, behaald.

Tijdens haar studie is zij, vanaf juli 2020, bij ons kantoor werkzaam geweest als juridisch- en faillissementsmedewerkster. In die functie heeft zij al veel ervaring opgedaan in het bijstaan van advocaten in de meer complexe zaken. Aansluitend is zij, vanaf haar beëdiging in februari 2022, werkzaam als zelfstandig werkend advocaat.

Maike combineert inhoudelijke kennis met zeer efficiënte vaardigheden. Op basis daarvan is zij in staat haar cliënten te ondersteunen en te versterken in hun positie. Haar doel blijft steeds een oplossingsrichting te vinden, in overleg maar indien nodig via een gerechtelijke procedure.

KLAVER & JANSSEN: ADVOCATEN MET ONDERNEMERSZIN

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op