ARBEIDSRECHT

De inzet en kwaliteit van personeel is essentieel voor uw bedrijf. Als werkgever wilt u de zaken dus zo goed mogelijk regelen en er tegelijk voor zorgen dat u zich als ondernemer optimaal kunt ontwikkelen.

Arbeidscontracten

In uw bedrijf heeft u niet alleen te maken met de afspraken die u met uw personeel maakt, maar ook met de eisen die de wetgever stelt aan die overeenkomsten. Bijvoorbeeld wat betreft arbeidscontracten, proeftijdbedingen, beëindigingovereenkomsten, re-integratie en ontslag. Mist u op dat gebied kennis en inzicht, dan kan dat vervelende consequenties hebben voor uw contracten én uw onderneming.

Wetgeving en rechtspraak

Juridisch correct ondernemen in overeenstemming met wet en regelgeving vereist up-to-date arbeidscontracten die in lijn zijn met de huidige stand van wetgeving en rechtspraak. De arbeidsrechtspecialisten van Klaver & Janssen leveren die overeenkomsten aan, op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Juridische advisering en rechtsbijstand

Daarnaast verzorgt Klaver & Janssen zo nodig de aanvullende specifieke advisering en overeenkomsten voor de meer complexe gevallen. En komt het onverhoopt tot een rechtszaak? Dan kunt u rekenen op professionele procesbijstand door een van onze advocaten.

KLAVER & JANSSEN: ADVOCATEN MET ONDERNEMERSZIN

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op