BOUW EN VASTGOED

De wereld van bouw en vastgoed heeft te maken met veel regels en verschillende rechtsgebieden. Bij het realiseren van een bouwwerk komen zaken om de hoek kijken die betrekking hebben op publiekrecht, civiel recht en overlappende gebieden van die twee. De contracten die u sluit met uw architect, constructeur, aannemer en installateur moeten in lijn zijn met de eisen van de overheid. De gespecialiseerde advocaten van Klaver & Janssen helpen u daar graag bij. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Contracten en voorwaarden

Welke vorm u kiest bij de samenwerking met andere partijen, kan verschillen. U kunt een contract aangaan zoals in de traditionele of geïntegreerde Aannemingsovereenkomsten, maar bijvoorbeeld ook een Turnkey- en/of Design and Construct-overeenkomst. De keuze is helemaal afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Dat geldt ook voor de keuze van toepasselijke voorwaarden: Uniforme Administratieve Voorwaarden (UAV), UAV-GC (UAV met Geïntegreerde Contracten) en/of bijvoorbeeld uw eigen algemene voorwaarden die voor dat doel op maat kunnen worden gemaakt.

Juridische specialisten in bouw en vastgoed

Klaver & Janssen Advocaten werkt al vele jaren voor grotere bedrijven in de bouw – zowel opdrachtgevers als aannemers. Daardoor kunnen we een specialistische juridische kijk toevoegen aan uw eigen visie op bouwactiviteiten.

Contracten en advisering

Ook bij verkoop, aankoop en doorverhuur van vastgoed leveren wij de contracten en advisering, zodat u verantwoord zaken kan blijven doen met uw opdrachtgevers én afnemers.

KLAVER & JANSSEN: ADVOCATEN MET ONDERNEMERSZIN

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op