BOUW EN VASTGOED

De wereld van Bouw en Vastgoed wordt gekenmerkt door een veelheid van regels en wetgeving. Bij het realiseren van een bouwwerk zien we een overlapping  van de wereld van Publiekrecht met het Civiel recht. De eisen van de overheid dienen in lijn te worden gebracht met de contracten die u maakt met uw architect, constructeur, aannemers en installateurs. Er bestaan diverse samenwerkingsvormen zoals in de traditionele of geïntegreerde Aannemingsovereenkomsten, Turnkey- en Design and Construct overeenkomsten. De keuze is geheel afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Dat geldt ook voor de keuze van toepasselijke voorwaarden zoals UAV, UAV-GC en/of uw eigen algemene voorwaarden die voor dat doel op maat kunnen worden gemaakt.

Ons kantoor werkt al vele jaren voor grotere bedrijven in de bouw, zowel opdrachtgevers als aannemers. Daardoor kunnen we een specialistische juridische kijk toevoegen aan uw eigen visie op bouwactiviteiten.

Ook bij verkoop, aankoop en doorverhuur van Vastgoed leveren wij de contracten en advisering zodat u op verantwoorde wijze zaken kan blijven doen met uw opdrachtgevers en afnemers.

KLAVER & JANSSEN ADVOCATEN: VOOR AL UW JURIDISCHE UITDAGINGEN

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op