ONDERNEMINGSRECHT

Ondernemers en bedrijven maken iedere dag strategische keuzes; om goed zaken te doen moet u vooruitzien, kansen en risico’s steeds weer afwegen. Uw strategische keuzes moeten juridisch correct worden uitgevoerd. Het aanleveren van maatwerk-contracten is een kernonderdeel van onze activiteiten. Dat geldt ook voor het professioneel begeleiden van onderhandelingsprocessen. Of het nu gaat om een bedrijfsovername of het verkopen of afstoten van ondernemingsactiviteiten, het hoort bij ons dagelijks werk. Kernwoorden zijn snelheid, expertise, ervaring en efficiency.

Ons werk zien we als een essentieel onderdeel van de integratie met alle relevante disciplines die nodig zijn om verantwoord te ondernemen; we maken de noodzakelijke koppelingen vanuit ons civielrechtelijk perspectief met professionals op fiscaal terrein en accountancy.

Daarnaast zijn we actief op het gebied van bedrijfssanering en doorstarts in het kader van insolventie; door onze kennis en ervaring op dat terrein zijn we in staat weer kansen te genereren en te optimaliseren zodat ook in mindere economische tijden uw ondernemingsmogelijkheden maximaal worden benut en veilig gesteld.

KLAVER & JANSSEN ADVOCATEN: VOOR AL UW JURIDISCHE UITDAGINGEN

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op