ONDERNEMINGSRECHT

Als ondernemer maakt u dagelijks strategische keuzes. Goed zakendoen is immers vooruitzien, en kansen en risico’s afwegen. Uw strategische keuzes hebben daarom ook juridisch gezien een goed fundament nodig. Uw zakelijk succes is gebaat bij advies en begeleiding door een ervaren advocaat ondernemingsrecht bij Klaver & Janssen.

Maatwerk in ondernemingsrecht

Onze juristen op het gebied van ondernemingsrecht helpen u bijvoorbeeld door het opzetten van maatwerkcontracten, die u zekerheid geven bij komende transacties en zakelijke overeenkomsten. Daarnaast kunt u rekenen op professionele en deskundige begeleiding van een ondernemingsrechtadvocaat bij onderhandelingsprocessen. Of het nu gaat om een bedrijfsovername, de verkoop van ondernemingsactiviteiten of wanneer u te maken krijgt met een faillissement, ondernemingsrecht is ons dagelijks werk. Kernwoorden: snelheid, expertise, ervaring en efficiency.

Integratie met andere disciplines

Verantwoord ondernemen draait ook om een slimme en zorgvuldige integratie van ondernemingsrecht met alle andere relevante disciplines; we koppelen daarom onze civielrechtelijke expertise met de knowhow van professionals op fiscaal terrein en accountancy. Kortom: een 360-graden benadering.

Daarnaast zijn we actief op het gebied van bedrijfssanering en doorstarts; door onze kennis en ervaring op dat terrein genereren én optimaliseren we weer kansen, zodat u uw ondernemingsmogelijkheden ook in mindere economische tijden maximaal benut en veiligstelt.

KLAVER & JANSSEN: ADVOCATEN MET ONDERNEMERSZIN

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en helpen u graag bij uw uitdagingen.

Neem contact op